icons loading problem in toolbar of DocumentViewerControl
Problem reported by Narayan Prasad Twayana - February 3 at 8:40 PM
Resolved
I am using DocumentViewerControl for previewing documents stored in disk as well as in database. Sometimes, toolbar icons do not load properly and displays like some fonts. Please suggest me any solution for icons loading problem. Thank you.
Narayan

6 Replies

Reply to Thread
0
Cem Alacayir Replied
Employee Post
Which version are you using? I remember replicating the same problem few times in the past. It seems it only happened with Chrome. For some reason font icons showed gibberish. However I did not see the problem for a while, especially after v3.8.0 (latest is v3.9.0). If you are using latest DocumentUltimate version and still seeing the problem, also check your Chrome version.
0
Narayan Prasad Twayana Replied
I am using latest version of chrome and DocumentUltimate and Chrome. DocumentUltimate version is v3.9.0 and chrome is v64.0. Still sometimes viewer icons do not load properly. Can you help me please.
Narayan
0
Narayan Prasad Twayana Replied
I am using latest version of chrome and DocumentUltimate and Chrome. DocumentUltimate version is v3.9.0 and chrome is v64.0. Still sometimes viewer icons do not load properly. Can you help me please.
Narayan
0
Cem Alacayir Replied
Employee Post
FYI, this is now fixed in DocumentUltimate v3.11.0:
 
Fixed: Occasionally, icons in DocumentViewer toolbar would show gibberish, especially after refreshing the host page. This was due to a problem loading font icons.
0
jason dev Replied
There is solution ? Please
0
Cem Alacayir Replied
Employee Post
It seems it was a bug with Chrome's older versions (possibly version 64) and not DocumentUltimate. Please update your Chrome (latest is version 67)

Reply to Thread